jouw
jouw naam

Biografie

Wie zijn de M-Kids?

Wie kent Tamara, Davina & Britt niet
In Vlaanderen en Nederland zijn ze beter bekend als de M-Kids.
Al jaren zijn de drie ontwapenende, guitige tieners hartsvriendinnen
die ervan genieten om samen wekelijks te repeteren. Maar op een
dag veranderde hun leven, want platenfirma ARS Productions zag
het helemaal zitten met de M-Kids.


Omdat de jeugd van eigen bodem beslist een kans verdient, is de samenwerking met M-Kids en de platenfirma het beste bewijs.
Onder auspiciën van het Crea-team en Marva Nielsen (in een verleden erg succesvol bij Sha-Na) en Ronny Possemiers zijn de M-Kids uitgegroeid tot een razend populaire groep in Vlaanderen en Nederland.
Ondertussen zijn de M-Kids drie jaar actief in het muzieklandschap en hebben ze reeds een hitpalmares opgebouwd om U tegen te zeggen.


De meisjes

De M-Kids zijn een muzikaal trio, bestaande uit Tamara, Davina & Britt.

Tamara Cambré (10/6/87) werd een paar uren vroeger geboren dan haar tweelingzus Davina en is de oudste van het trio.
Karakterieel kan je haar omschrijven met de woorden speels, goedhartig, sportief. Ze gaat helemaal uit haar dak wanneer ze mag zingen en dansen.
Ook het 'zwembad' is voor haar geen onbekende want daar voelt ze zichzelf als een visje in het water!


Davina Cambré (11/6/87) is het 'ernstige type' van de groep. Maar ze heeft voldoende 'humoristische capaciteiten' en kan bijzonder goed 'relativeren'.
In haar waardeschaal primeert het grote rechtvaardigheidsgevoel . Net als de overige M-Kids is ze dol op zingen en dansen.


Britt De Winter (24/02/89) is de benjamin van de groep. Britt komt helemaal tot ontplooiing op het podium want ze kan bijzonder goed zingen en dansen.
Steeds nieuwsgierig naar nieuwe ervaringen en een uitgesproken sociale bewogenheid typeren Britt. De flap-uit van de groep steekt graag haar neus tussen de boeken en studeren neemt ze er graag bij.